Leheküljed

Thursday, August 27, 2015

Septembrikuu plaanid

Kallid Pärimusaida sõbrad!

Nüüdseks oleme juba lahti olnud 2 kuud - lausa uskumatu, kui kiirelt on aeg lennanud. Eriti rõõmu valmistab see, et igapäevaselt on meile jagunud uudistajaid ning esimesed püsikliendid on samuti leidnud tee Pärimusaita.
Teie tagasiside on olnud väga positiivne, mis annab jõudu ja indu juurde tegutsemiseks - täname teid!

Viimase nädala jooksul on peamine küsimus olnud, et kas me septembrist lõpetame oma hooaja ja avame alles kevadel. Ei, siiski veel mitte - anname endast kõik, et meie hooaeg oleks maksimaalse pikkusega - võibolla isegi terve aastaringne.

Siiski teeme väikeseid ümberkorraldusi seoses traditsiooniliste tegemistega.
Alates septembrist on taluturg avatud AINULT laupäeviti - kell 12 - 15ni.

13.septembrist alustame lapitöö ringiga, kuhu ootame erinevaid huvilisi, kes sooviksid ära kasutada kangajääke ning meisterdada üheskoos midagi meelepärast. Koos käime umbes 8 korral - tutvume erinevate lapitöö tehnikatega.

Veel enne seda 5.septembril on meil palju tegemisi aidas. Kell 15 alustame seebi viltimisega - igal ühel on võimalik viltida omale seep ning sinna juurde rüübata ka kuuma jooki (kohvi, teed või kakaod). Osalustasu 3€.
Kohe peale seebi viltimist tuleb meile taas külla Kärdla Nukuteater, kes seekord esitab väikese etenduse "Haldjalood". Pilet on 1 €.

Lisaks on esimesed õpilastegrupid juba broneerinud ajad, et tulla tutvuma Pärimusaidaga ning meisterdada üheskoos midagi toredat. Seega, kui teil on soov korra klassiruumist/koolimajast/lasteaiast välja saada, siis olete lahkesti oodatud külastama Pärimusaita.
Peatselt on tulemas õpilasgruppidele ka esimene haridusprogramm Pärimusaidas.

Olete oodatud!

No comments:

Post a Comment